VIDEO: Vuk (dlaku mijenja) Drašković: Promijenio sam radikalne stavove iz 90-tih jer sam bio u zabludi

14.09.2013. 15:46:12

'Doživio sam metamorfozu jer sam neke svoje stavove, prenagljene i možda prejake riječi izgovorene krajem osmadesetih i devedesetih promijenio, jer sam shvatio da sam u zabludi', podsjetio je Vuk, kum Vojislava Šešelja, na svoje političko djelovanje tjekom Domovinskog rata u Hrvatskoj.

Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković izjavio je kako ne bi dao podršku prvom potpredsjedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću da ne vjeruje u njegovu iskrenu posvećenost putu ka Europskoj uniji.

Objasnio je i zašto Vučića uspoređuje s apostolom Pavlom tvrdeći kako taku usporedbu koristi uvijek kada je u pitanju promjena bilo kog čovjeka na bolje.  Pritom se u emisiji 'Kažiprst' osvrnuo i na samog sebe riječima:

'I sam sam doživio takvu metamorfozu jer sam neke svoje stavove, prenagljene i možda prejake riječi izgovorene krajem osamdesetih i devedesetih promijenio, jer sam shvatio da sam u zabludi', podsjetio je Vuk, kum Vojislava Šešelja, na svoje političko djelovanje tijekom Domovinskog rata u Hrvatskoj.

'Isto takvu radikalnu promjenu doživio je i Aleksandar Vučić, i ja to podržavam', zaključio je 'mirotvorac' Vuk Drašković.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.