[VIDEO/FOTO] Gužva u Zadru: Intervenirala i policija, policajac gađan bocom

24.12.2020. 18:35:00

Tradicionalno na badnje jutro, Zadrani se okupljaju u staroj gradskoj jezgri. Iako su ove godine ugostiteljski objekti zatvoreni i nije bilo podjele bakalara, mnogi su se "snašli" - a nije izostalo ni iće, niti piće.

Tako Zadrani nisu odustali od stare navike da Badnjak provedu u društvu poznanika i prijatelja na otvorenom - na Narodnom trgu, Kalelargi, kod 4 kantuna i u Varoši gdje se okupio velik broj mladih. U jednom trenutku intervenirala je i policija. 

Kako je za HRT rekla glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin, policija je nakon dojave izašla na teren te upozorila građane te su se oni razišli.

U jednom trenutku netko je bocom gađao policajca, ali nije ga pogodio. Voditelj postrojbe Civilne zaštite Mate Lukić je izjavio kako su imali osam postupanja, ali da su u ovom slučaju morali pozvati policiju na intervenciju.

Policija će s Civilnom zaštitom i dalje obilaziti grad kako bi kontrolirala je li se poštuju epidemiološke mjere.

  • I u drugim gradovima danas na glavnim trgovima vlada blagdanska gužva, unatoč koronavirusu. Zagrepčani su tako Badnjak slavili na Cvjetnom trgu, a velik broj ljudi nije nosio maske.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: L.F./Foto: screenshot/YT

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.