'Vidjet ćete, Hrvatska će nakon drugog kruga još poplaviti'

26.05.2013. 15:58:10

Kampanja kao kampanja. Mi se trudimo biti što korektniji, ali nećemo dopustiti da nas netko gazi sa svojim lažima, rekao je predsjednik HDZ-a u Šibeniku

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i nekoliko stotina izbornih kandidata i stranačkih dužnosnika s područja Šibensko-kninske županije sastali su se u nedjelju u hotelu Atrij u Lozovcu, nadomak Skradina i Nacionalnog parka Krka. Tu su bili na motivacijskom treningu i ručku uoči drugog kruga lokalnih izbora.
- Više sam nego zadovoljan rezultatima izbora, ne samo u Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji nego i u čitavoj Hrvatskoj. Nakon drugog kruga, vidjet ćete, Hrvatska će još više poplaviti - rekao je Karamarko. - Kampanja kao kampanja. Mi se trudimo biti što korektniji, ali nećemo dopustiti da nas netko gazi sa svojim lažima - rekao je predsjednik HDZ-a. Ustvrdio je da je Hrvatska još 2011. bilježila rast BDP-a. - A oni kad su došli na vlast to su uništili i rapidno sve skupa propada - ustvrdio je Karamarko. - Je li možda HDZ kriv za to? Koga ćemo optužiti za to, možda Franju Josipa – našalio se. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.