Vidjeti ćemo i nadati se najboljem

15.08.2021. 16:54:00

Komentar čitatelja

Geni Kameni – 13.07.2021.

Nažalost, činjenica je također kako Deklaraciju o Domovinskom ratu sve češće ne poštuju upravo najviši dužnosnici i državni službenici te političari, kažu poštovani autori ovog članka.
—————————————————————————————————-
Da nažalost ovo je velika istina koja postaje jasnija svakom imalo domoljubnom i mislećem Hrvatu. I ne samo da ne poštuju Deklaraciju o DR nego i želje i volju hrvatskog naroda, kojemu se sve više nameću neke, njemu strane, globalističke agende. Osobito se ovo osjetilo za vrijeme Milanovićeve vlade i još više od instaliranja globalističkog potrčka Plenkovića na vlast. Sam Bog zna što nas čeka sa Tomaševićem. Zasigurno ništa dobra, s obzirom na to tko ga je financirao, školovao, definirao, promovirao i doveo na vlast.
Ovo plansko rastakanje države Hrvatske i njenih tradicionalnih vrijednosti mora se što prije zaustaviti. Jasno je danas da sa ovim izbornim zakonom i uvijek namještenim (lažnim) izborima to se ne može napraviti. Ispada da bunt širokih slojeva naroda na ulici je jedini način promjena koje su nam neophodne kako bi sačuvali od nestanka i svoj narod i državu. PITANJE JE SAMO TKO IMA SNAGU POZVATI NAROD NA ULICU? OD KOGA SE TO OČEKUJE? Da li od oporbenih političkih stranaka ili pojedinaca, od branitelja ili od pojedinih intelektualaca svjesnih pogibelji današnje situacije u Hrvatskoj i svijetu. Teško je očekivati spontanu reakciju nekih grupacija u narodu koja bi prerasla u sveopći bunt naroda. Da li bi to mogla biti neka velika ugroza naroda i države kao npr. obvezno cijepljenje djece, nepodnošljiva diskriminacija onih necijepljenih kojima se uzimaju od strane umjetne (civilni stožer) i legitimne vlasti Hrvatske. Vidjeti ćemo i nadati se najboljemu.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Komentar čitatelja/Foto: Zorica Gregurić, snimka zaslona; fotomontaža: narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.