Visković pun mržnje izvrijeđao Culeja zbog izjave za Direktno

22.09.2017. 23:10:54

PRIMITIVAN NAPAD Ljevičarski aktivist Velimir Visković napao je branitelja i saborskog zastupnika Culeja zbog govora mržnje, pri čemu sam ne može sakriti mržnju prema drugačijem mišljenju Ljevičarski aktivist Velimir Visković na svom profilu na Facebook primitivno je napao saborskog zastupnika HDZ-a Stevu Culeja zbog izjave za portal Direktno.. "Je li moguće da ovi koji rade u stranačkom portalu HDZ-a ne mogu naći nikoga pametnijeg i obrazovanijeg od ovog malog, polupismenog budalaša, koji s očitim naporom sriče bilo kakav suvisliji verbalni iskaz?! A hvali se kako okolo skače po kamenju u krvavim gaćama, hm - crvenim", napisao je Visković. Culej je, podsjetimo, za portal Direktno izjavio "To me uopće ne iznenađuje kada znam od čega je sastavljen SDP i koji su to osebujni likovi koji su se tamo našli". "Jadan je onaj", nastavio je Culej, "tko se uzda u SDP-ovu čast, poštenje, domoljublje i dobru volju za Hrvatsku". Na upit kako vidi budućnost SDP-a u daljnjem razvoju hrvatskog parlamentarizma, Culej je istaknuo kako SDP ne bi imao šanse niti u jednoj državi pa je tako više nema niti u Hrvatskoj. "Oni nemaju tu šansu", dodaje, "zato što nikad nisu evoluirali i nisu se odmakli od onoga što je bilo u prošlom sustavu. Nisu prihvatili čak ni hrvatska obilježja, kao što je šahovnica, nego veličaju petokraku. To još samo budale rade", zaključio je.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.