Vlada dala potporu Karamarku, Mostovi ministri glasali za opoziv!

27.05.2016. 19:58:40

Vlada je dala potporu za ostanak Tomislava Karamarka, dok je svih šest Mostovih ministra glasalo za opoziv. Održana je telefonska sjednica Vlade na kojoj se odlučivalo hoće li Vlada podržati opoziv prvog potpredsjednika Tomislava Karamarka. Vlada je dala potporu za ostanak Tomislava Karamarka, dok je svih šest Mostovih ministra glasalo za opoziv. "Vlada Republike Hrvatske održala je danas telefonsku sjednicu na kojoj se očitovala na Prijedlog za pokretanje pitanja povjerenja prvom potpredsjedniku Vlade Republike Hrvatske. Vlada Republike Hrvatske odbija sve navode Prijedloga za pokretanje pitanja povjerenja Tomislavu Karamarku, prvom potpredsjedniku Vlade Republike Hrvatske", stoji u priopćenju koje je Vlada poslala nakon telefonske sjednice. Čelnik Mosta Božo Petrov ranije je potvrdio za Večernji list da je vrijeme da Tomislav Karamarko napusti Vladu. Priču je započeo Mostov Miro Bulj koji je Karamarka prozivao zbog prijateljstva s lobistom MOL-a i bivšim članom uprave Ine Jozom Petrovićem. Most je, podsjetimo, u početku slao poruke da će pričekati odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, no sada se cijela procedura ubrzala zbog roka za davanje mišljenja na SDP-ov zahtjev za Karamarkov opoziv. – Mostovi ministri podržat će prijedlog oporbe o opozivu prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka. Prema mom prijedlogu, saborski zastupnici, ministri i članovi Nacionalnog vijeća Mosta odlučili su da će u Saboru glasati za opoziv šefa HDZ-a s mjesta potpredsjednika Vlade zbog političke odgovornosti – bio nam je rekao Petrov. Očitovanje: [embeddoc url="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/314014437-Očitovanje.pdf" download="all" viewer="google"]  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.