Vlada demantira Arkanovog prijatelja: Plenković ga niti ne poznaje

10.01.2017. 21:33:46

PROVJERILI SMO Brzi odgovor iz Banskih dvora samo je potvrdio da nekadašnji Arkanov prijatelj i čovjek kojega povezuju sa srbijanskim obavještajnim miljeom imena Dragan Vujić Bego bezočno laže Očito se svaki lokalni ''šerif'' ili čak i osoba sumnjive prošlosti može bez ustručavanja pozivati na navodne susrete s najvišim predstavnicima hrvatskih vlasti. 'Informacija koju navodite je netočna. Gospodina Dragana Vujičića Begu predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković ne poznaje niti se s njim sastao, pa slijedom toga bilo kakvu podršku držimo neosnovanom''. Odgovor je to koji je na naš upit stigao iz Službe za odnose s javnošću Vlade RH. Podsjetimo, nakon što smo objavili tekst Arkanov prijatelj tvrdi: Imam podršku Plenkovića za gradonačelnika Gline, u kojemu smo prenijeli napis iz Sremskih vesti, a u kojemu izvjesni Dragan Vujić Bego, koji se sprema za kandidaturu gradonačelnika Gline tvrdi kako se u Zagrebu susreo s hrvatskim premijerom Andrejom Plenkovićem koji mu je, navodno, dao i potporu za tu kandidaturu, odmah smo zatražili očitovanje iz Vlade Republike Hrvatske. On je za Sremske vesti potvrdio da je posjetio Zagreb gdje se sreo s premijerom Plenkovićem: “Oduševljen sam njegovom bezrezervnom podrškom bezrezervnom podrškom”, kaže Bego i dodaje: “Premijer je razumljiv čovjek, vidio je da me narod voli, shvaća da se moja pobjeda ne dovodi u pitanje, ostalo mu je samo da me podrži. Čak mi je u šali poručio da ću s tolikim investicijama i novcem brzo od Gline napraviti grad ljepši od Zagreba. Obećao je da će osobno otvoriti svaku investiciju koju dovedem u Glinu i da podrška njegove vlade neće izostati”. No, brzi odgovor iz Banskih dvora samo je potvrdio da nekadašnji Arkanov prijatelj i čovjek kojega povezuju sa srbijanskim obavještajnim miljeom imena Dragan Vujić Bego bezočno laže. Što nam samo potvrđuje da se očito svaki lokalni ''šerif'' ili čak i osoba sumnjive prošlosti može bez ustručavanja pozivati na navodne susrete s najvišim predstavnicima hrvatskih vlasti.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.