Vlada popustila pod Karamarkovim pritiskom? Ostojić promijenio registarske pločice!

09.04.2015. 12:08:48

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić poništio je nagrađena dizajnerska rješenja za nove registarske pločice i najavio kako će se umjesto predviđenih kockica na tablicama naći grb
Slučajno ili namjerno, samo dan nakon kritika predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku da mu se ne sviđaju nova dizajnerska rješenja za registarske pločice jer ‘podsjećaju na stari grb SDP-a’, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić poništio je nagrađene dizajnove koji su predviđali crvenu i plavu kockicu. Istaknuo je kako će se na pločicama umjesto kockica naći hrvatski grb.
“Imputiranje da su ove kockice znak SDP-a nemaju smisla. Više sliče na HDZ-ovo znakovlje. Radi HDZ-ovih gluposti tablice ostaju s grbom i znakom EU”, rekao je Ostojić.
Prethodno je pokazao isprintane oznake HDZ-a koje uključuju crveno plave oznake kako bi dokazao da nova-stara dizajnerska rješenja više podsjećaju na HDZ, nego na SDP. “Na nove registarske tablice stavit ćemo hrvatski grb na mjesto gdje su trebale biti kockice, a s lijeve strane će biti oznaka EU”, pojasnio je Ostojić koji smatra da su dizajneri zbog ovoga dvije godine radili bezveze.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.