Vladin povjerenik pijan skrivio prometnu nezgodu

17.04.2017. 16:22:04

Ddošlo je do prometne nesreće u Turčinu u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, javlja eVaraždin. Nesreća se dogodila na križanju Zagrebačke i Ulice Dubravka i u njoj su sudjelovala dva osobna automobila. Prema informacijama koje je eVaraždin dobio od Policijske uprave varaždinske, nesreću je izazvao M.H. (rođen 1945.), koji je pod utjecajem 1,39 g/kg alkohola u križanje ušao neprilagođenom brzinom. Od očevidaca nesreće isti je portal dobio informaciju da je na mjestu događaja viđen Miroslav Hreljac, Vladin povjerenik za Varaždinske Toplice. Prema javno dostupnim podacima, Miroslav Hreljac rođen je 1945. godine. – Kako bismo od njega osobno dobili komentar o događaju, nazvali smo ga na mobitel, ali nije odgovorio na poziv, naveli su na portalu eVaraždin. U međuvremenu, regionalni tjednik 7plus javio je da je uspio stupiti u kontakt s njim i rekao je da nema komentara. Hreljca je 26. siječnja ove godine Vlada postavila na mjesto povjerenika za grad Varaždinske Toplice.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.