Vodič za Tijelovo - Većina trgovina radit će po uobičajenom rasporedu

29.05.2013. 09:59:05

Kvartovske trgovine uglavnom će raditi do 13, odnosno 14 sati, a veće će biti otvorene do 21 sat

Na blagdan Tijelova, 30. svibnja, većina trgovina radit će po uobičajenom rasporedu za četvrtak. Svi trgovački centri u gradu rade normalno do 21 sat, dok će radno vrijeme Mercatorovih prodajnih mjesta, Konzumovih i Lidlovih biti uglavnom nedjeljno. Kauflad i Emmezeta raditi normalno, do 22 sata, odnosno 21 sat. ZET će na Tijelovo primjenjivati nedjeljni vozni red, a sve tržnice bit će zatvorene osim Trešnjevke, Španskog, Gajnica i Zelene tržnice koje će raditi kao nedjeljom. Uprava podružnice Tržnice Zagreb, Šubićeva 40/V i Slavonska avenija 7, ni u petak neće poslovati. Danas, zbog obilježavanja Dana grada Zagreba, ulica Hrvatske bratske zajednice bit će zatvorena za sav promet od 20 do 23 sata. >>Provjerite kako voze autobusi i tramvaji za Tijelovo >>Zatvara se ulica, ZET skreće linije od Glavnog kolodvora Izvornu vijest možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.