Vodnjan: Policija upucala pljačkaša benzinske postaje

12.08.2013. 10:54:52

Krvava pljačka odvila se sinoć u Vodnjanu. Policija je upucala pljačkaša benzinske postaje. Sinoć oko 23:50 sati opljačkana je benzinska postaja u Vodnjanu, no pljačkaš je uhićen nakon što su policajac koji je u prostor benzinske ušao za vrijeme napad, pucao. na njega. Pljačkaš je ranjen i prevezen u pulsku bolnicu s lakšim tjelesnim ozljedama. Kako Dnevnik.hr doznaje u PU istarskoj, 26-godišnji počinitelj je u prostorije benzinske postaje ušao s razbijenom bocom te je 27-godišnjem djelatniku nanio lakše ozljede ruke. U trenutku pljačke, u prostor benzinske postaje ušao je i policajac kojem je počinitelj također prijetio pri čemu je došlo do opaljivanja službenog oružja, rečeno nam je u policiji. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.