VOJISLAV ŠEŠELJ LAŽNOM BOLEŠĆU PREVARIO HAŠKI SUD, ODJEDNOM NESTAO RAK

04.12.2017. 17:08:48

'UBIO SAM I TOMU I VUČIĆA' Šešelju odjednom nestao rak: ispričao kako mu je pošlo za rukom da potpuno pobijedi smrtonosnu bolest 'Išao sam na pregled prije desetak dana i doktori su bili u čudu kada su vidjeli rezultate - ni traga od bolesti' Lideru SRS-a, Vojislavu Šešelju, rak debelog crijeva utvrđen je dok je bio u Haagu, a zbog toga je i ranije otpušten iz zatvora pa je hašku presudu dočekao doma. Kurir je na svojoj naslovnici u ponedjeljak objavio vijest kako se Šešelj izliječio. Rezultati pretrage ostavili su doktore u čudu jer prema njima nema ni traga raku niti metastazama i sada je potpuno zdrav čovjek. Šešelj je portalu ispričao kako mu je pošlo za rukom da potpuno pobijedi smrtonosnu bolest. “Bio sam prije desetak dana na pregledu i skener je potvrdio da nema ni traga metastazama na jetri. Sjećate se da sam vam pričao da su bile kalcificirane, što znači da su takoreći opkoljene i da miruju… Nisu rasle, ali su bile tu. To su one koje sam zvao Toma i Vučić. Sada ni njih više nema, ubio sam i Tomu i Vučića”, smije se Šešelj.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.