Vojnicima iz afganistanskog kontingenta 1. mjesto u streljaštvu

24.09.2013. 17:09:31

Hrvatski vojnici su u afganistanskom Kabulu, gdje sudjeluju u NATO-voj mirovnoj misiji ISAF, osvojili prvo mjesto u timskom dijelu natjecanja u streljaštvu, pohvalilo se danas Ministarstvo obrane.MORH je priopćio kako je hrvatski tim u streljaštvu iz 22. hrvatskog kontingenta (HRVCON) pobijedio na natjecanju u streljaštvu koje je u Kabulu održano 19. rujna. U glavnom gradu Afganistana, na jednom od 30 strelišta kabulskog centra za vojnu obuku, u pobjedničkom hrvatskom timu natjecali su se desetnici Krunoslav Zlomislić i Ivan Korajac, narednik Krešimir Knezek, nadnarednik Mario Smetiško i stožerni narednik Goran Steiner. Organizator natjecanja bio je tim američkih Oružanih snaga, a sudjelovalo je 70 natjecatelja iz SAD-a, Kanade, Rumunjske, Mađarske, Njemačke, Francuske, Albanije, Velike Britanije i Hrvatske. U timskom dijelu sudjelovalo je 13 ekipa, navodi MORH u priopćenju.  
(Hina)
Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.