Vozio u suprotnom smjeru na autocesti, ozlijeđeno troje ljudi

12.06.2013. 12:44:50

Nepoznati vozač prouzročio je prometnu nesreću u kojoj su tri osobe ozlijeđene, od toga dvije teško. Učinio je to vozeći u zabranjenom smjeru autocestom Rijeka-zagreb u mjestu Draganići nedaleko od Karlovca. Policija je objavila da se nesreća dogodila noćas, 50 minuta iza ponoći. Vozač iz Zagreba u dobi od 56 godina suočio se s vozilom koje mu je po njegovoj traci, zabranjenim smjerom, dolazilo ususret. Kako bi izbjegao sudar sletio je s kolnika u odvodni kanal. Pri tome su njegove dvije suputnice u dobi od 59 i 47 godina teže ozlijeđene. Policajci su na mjestu događaja obavili očevid. Sada nastavljaju kriminalističko istraživanje, kako bi se utvrdile sve okolnosti i činjenice vezane za neobičnu prometnu nesreću. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.