Vranić: Branitelji će otići zaštiti pravoslavnu obitelj

04.05.2018. 21:16:37

Heroj dom. rata Vranić: Branitelji će otići zaštiti pravoslavnu obitelj -progonjenu od srpskih ekstremista i pupovčevog kadra! Moj bilten o ljubiteljima HRVATSKE pupi
Bilten dragovoljca domovinskog rata Ive Vranića Buve.
Ovaj bilten posvećujem svim mrziteljima moje domovine;  etno biznismenu Pupovcu, njegovim aboliranim četnicima,  jugoslavenima i “velikoj ljubavi ” iskazanoj od 1990 do 2018.
novost
Kako na sva ova događanja u mojoj domovini ostati miran ; prošle godine gori čitava Dalmacija, a Novosti slave naslovom LIJEPA naša lijepo gori- vječito ugroženi vrišti skidajte Ustašku ploću u Jasenovcu, ali maulozej u Borovom Selu četniku Šoškoćaninu ostaje.
Ti vrli novinari svaki dan vode satiru sa žrtvom-Ovčarom -Vukovarom -Škabrnjom
.Piše Dežulović -Kosanović -Rašeta- Ivančić- Jovanović- Tamara Opačić svoju kapljicu mržnje.
Brzo Dežulović zaboravio ulazak u Vukovar 1991 kroz koji ga proveo “turistički vodić” Bogoljub i pokazao mu svu ljubav prema tom gradu podarenu od Srbo četnika i JNA.
Nisu ti novinari upitali Pupovca za kosti dr Šretera, nisu ga upitali što su mu dva brata radili u četnicima,a prozivaju  portale desnice da šire mržnju.
Četničke NOVOSTI šire ljubav i toleranciju , zar ne ? Ma bando šugava vi i vaša ljubav. Proziva taj etnobiznismen redom  branitelje Orkana, Hosovce, biskupa Košića, Brunu Esih, Keleminca,  Hasanbegovića, Bujanca Culeja, Generala Glasnovića,  pljuje po navedenima i svim Hrvatskim svetinjama ,naziva Hrvatski narod Ustašama uz stalnu financijsku pomoć Hrvatske vlade.
Piše Pupovac biltene i šalje po svjetu Americi i Europi kako je ugrožen, ali ni rječi o pobijeno 402 djece i pobijenim civilima u Kozibrodu, Kostričima, Petrinji,Maloj i Velikoj Solini kod Gline , o masakriranim policajcima; njih 12 u Borovom Selu, nepiše o popaljenim hrvatskim selima diljem moje domovine.
U svemu tome blaćenju i pljuvanju po krvi nas branitelja u stopu ga prate Mesić, Josipović, braco i seka Pusići, nekakav pisac Tomić, Lukić, Dežulović ,Stazić ,Bauk Maras ,Sabina Glasnovac ,Ostoja Ranković Visković, Rašeta, Kosanović, Leković ,Dejan Jović, Saša Milošević Kekin, Bitorajac ,Teršelićka ,Hribar, pa udarna ekipa kulturnjaka na čelu sa Uršom Raukar i napušenim Nuićem. Uzsav taj ološ i šljam koji živi na državnoj sisi posebno mjesto zauzima porezni dužnik Index i Matija Babić, pa Nacional i Jelinić, Sarnavka, Obuljenka, koja digne ruku za financiranje filma 15 MINUTA MASAKRA U DVORU NA UNI.
Zbog filma ja i drugi moji izvidnici se pozivamo na obavjesne razgovore po nalogu Dorha u PU Sisak.
E prijatelji moji ratnici braćo po oružju što čekamo, zašto šutimo, koga čekamo?
Generale pa malo je od tih generala bilo sa nama 1990 ; čast izuzetcima ;TOMI, ANTI ,DAMIRU …
Zar nevidimo što banda nabrojana radi od naše domovine, tolika naše krvi proliveno, naši prijatelji pobijeni …zar ćemo dozvoliti da nas ucjenjuje zlotvori; Pupovac -HNS ,trgovci u dogledno vrijeme , ti isti će tražiti da se i naše zastave RATNIH POSTROJBI ukinu, jer to vrijeđa četnike  i jugoslovene.
Branitelji HOSOVCI su naša braća po oružju, dozvolili smo micanje ploče u Jasenovcu- zasužili smo da svi pomremo u NAJVEĆOJ SRAMOTI .
Zar moramo pognuti glavu na ovu izdajničku politiku, ti licimjeri dolaze polažu vjence i pale svjeće za naše poginule , kunu se u nas branitelje, a izdaju naloge da se hapse časni branitelji HOSa u KNINU i to po prijavi četnika iz Srbije, otimaju se  legalne zastave ratne postrojbe  HOSA, a 28 o8 2017 u srcu naše domovine , gradu ZAGREBU maše se zastavom zločinačke zvjezde petokrake, nema policije, nitko se ne privodi ;A MI ŠUTIMO .
Krenulo je sa traženjem zabrane pjesme od strane MARIA MAŽIĆA sorošovog plaćenika ; pjesme LIJEPA LI SI ,na moj upit tom šljamu zašto traži zabranu te pjesme odgovara :”spominje se u pjesmi HERCEG BOSNA “
ANTI HRVATSKI MEDIJI PRENOSE DOLAZAK PULJANA NA TAJ MITING a ne tako davno u domu HR branitelja pleše se UŽIČKO KOLO, četnici plešu, ali USTAŠA THOMSON dobiva zabranu održavanja koncerta u Pulskoj areni.
Da li je zbog takvih tolika prolivena krv nas branitelja bila uzaludna ? Sve to plaća se iz državnog proračuna ,razne platforme ,mirovni studiji, inicijative
U Gvozdu živi srpsko-hrvatska obitelj koju ne želi u pravoslavnom selu zaštiti srpska većina, Pupovac, SDSS općine Gvozd. Djeca imaju ozljede, šikanirana su, nazivaju ih srpski ekstremisti ustašama.
Niti sudske presude ih ne zaustavljaju. Tu pokazuje Pupovac koliko voli Srbe. Voli samo ekstemiste. U Starom selu jedan četnik zlostavlja sve Srbe. Mi ćemo zaštiti obitelj Dragić iz Slavskog polja kad policija ne zna kako! Branitelji će zaštiti djecu, malu Lorenu. Djevojčicu koja pati. Koja ne zna zašto ju bijednici nazivaju ustašom. Dijete ima samo osam godina! Sramite se! Ivo Vranić i branitelji jasno kažu; dosta je srpskog ekstremizma! Dosta je Pupovca!
Dolazimo u Slavsko polje!
Ovim mojim pisanjem najviše krivim nas branitelje što smo dozvolili da na čelna mjesta naših udruga dođu oni koji bi vlastitu mater prodali za jednu LIPU, ti pojedinci plaćenici su karcinom naših udruga, dok to ne promjenimo ;do tada će banda četnićko jugoslovenska skupa sa Orjunom gaziti moju domovinu -palit -mitingovati , svjestan sam da ti očekuju reakciju nas branitelja  na provokacije, ali se ujedno pitam koliko još ima strpljenja u nama… pitam sebe i druge branitelje do kada će nas nekoliko odlaziti u GLINU i pitati PUPOVCA O KOSTIMA NAŠIH NESTALIH , do kad ću  sam ići sa transparentima u šumu BREZOVICU i onoj crvenoj aždaji KRISTINI IKIČ  na njen povik smrt fašizmu odgovarati ZA DOM I DOMOVINU UVJEK SPREMAN!
Puno toga imao bi napisati sa ove krvlju natopljene BANOVINE, imao bi napisati da djeca nas branitelja , odlaze na rad u NJEMAČKU, tamo su mi dva sina i mnogi drugi.
PRIJATELJI MOJI KOLIKO JOŠ DUGO ĆEMO SJEDITI KOD KUĆE I GLEDATI MASAKR NAŠE DOMOVINE.
Vrijeme je da kažemo dosta svima izdajnicima naše domovine koji nisu ratovali za nju , već se školovali po bjelom svjetu, a sada u lakiranim cipelama prodaju moju i tvoju krv prolivenu za  DOM I DOMOVINU.
Autor: IVO VRANIĆ BUVA PETRINJA/HOP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.