Vratit će ih u BiH: U Lici su uhitili 35 ilegalnih migranata

06.11.2018. 20:30:40

Stanovnici Like i Gorskog kotara često nailaze na skupine migranata. Tako je i riječka policija kod Fužina uhitila skupinu koju su prijavili građani, a iz MUP-a mole građane da im pomognu... Na području ličke općine Perušić policija je uhitila 35 ilegalnih migranata. Obavila je obavijesne razgovore nakon čega će biti migranti vraćeni u BiH odakle su i stigli, javlja Dnevnik.hr. Stanovnici Like i Gorskog kotara često nailaze na manje skupine migranata. Tako je i riječka policija kod Fužina uhitila skupinu koju su prijavili građani, a iz MUP-a mole građane da im dojave, primijete li sumnjive osobe. "Hrvatska policija svakodnevno radi na suzbijanju ilegalnih migracija, pa smo tako i danas imali isto aktivnosti na području općine Perušić. Osobe su u prostorijama policije i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje. Pozivam sve građane da bilo kakvu situaciju koja im je sumnjiva, sigurnosno opasna prijave policiju. Također apeliram na sve građane da ne šire dezinformacije na društvenim mrežama", rekla je Maja Brozičević, glasnogovornica Ličko-Senjske Policijske uprave.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.