Vrdoljak HEP-u: Snizite cijenu struje!

02.07.2013. 15:40:32

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak danas je kazao kako njegovo ministarstvo od HEP-a očekuje smanjenje cijena električne energije. Ministarstvo gospodarstva od HEP-a očekuje da sada, nakon 1. srpnja spusti cijene električne energije i građanima ponudi nove tarife, rekao je danas ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak. Ovakav zahtjev dolazi nakon što su strane kompanije ponudile jeftiniju struju. Podsjetimo, na hrvatsko tržište energenata probijaju se njemačka kompanija RWE i slovenski GEN-I koji hrvatskim građanima nude i do 30 % uštede na električnoj energiji. Ministar Vrdoljak danas je primio i brazilskog ministra vanjskih poslova kako bi raspravili o interesu brazilskih investitora za ulaganje u hrvatsku brodogradnju. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.