Vrdoljak: Predložit ću da se ne ide s HDZ-om

04.06.2017. 22:15:25

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak izjavio je u nedjelju da će njegov prijedlog Predsjedništvu stranke biti da HNS ne ide u koaliciju s HDZ-om. Upitan ide li HNS u preslagivanju Vlade u koaliciju s HDZ-om, Vrdoljak je rekao da imaju sjednicu Predsjedništva u utorak, a u srijedu Središnji odbor te da će njegov prijedlog biti da ne. Na upit zašto nije održao konferenciju za novinare na kojoj bi demantirao takve informacije, ponovio je da im je cilj bio da Anku odmaknu i da ona bude fokus kampanje, a ne on. “Ja nisam bio kandidat i na nju ste se trebali svi mediji uhvatiti, pa čak i nezavisni kandidati koji su možda ljuti na neke političke strukture u HNS-u i SDP-u”, dodao je. “Anka je žena koja je puna energije i odradila je krvavu kampanju. Zar bi trebali doći u situaciju da joj bilo tko smeta? Svi bi se morali odmaknuti čak i to naglasiti. To smo i učinili. Nadam se da će biti dovoljno”, naglasio je Vrdoljak.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.