Vrijeme: Do vikenda promjenjivo

18.06.2014. 09:09:46

Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Mjestimice će biti kiše, uglavnom u gorskim krajevima i Dalmaciji gdje su lokalno mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom. Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena, podno Velebita i jaka bura, a na južnom dijelu slabo do umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25 °C, u gorju malo niža. U Zagrebu danas djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom povremeno uz mogućnost za malo kiše. Vjetar većinom slab. Najviša dnevna temperatura zraka od 22 do 24 °C. Postupno smirivanje i razvedravanje, no u četvrtak još neće biti posve stabilno, a u Dalmaciji će povremeno biti kiše i pljuskova. U petak, uglavnom u zapadnim kopnenim područjima i na sjevernom Jadranu, kratkotrajno oblačnije s pljuskovima i mogućom grmljavinom. U subotu stabilnije uz obilje sunca. DHMZ

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.