Vučić: U ponedjeljak ćemo vidjeti hoće li biti otvaranja poglavlja

16.07.2016. 20:34:09

NE ODUSTAJU Da vidimo hoće li se otvoriti, jer je Ivici Dačiću u petak navečer rečeno da Hrvatska može povući svoju odluku, rekao je Vučić govoreći o susretu Dačića i hrvatskog šefa diplomacije Mire Kovača u Subotici Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da tek treba vidjeti hoće li u ponedeljak doći do otvaranja poglavlja u pregovorima s Europskom unijom (EU), jer se može dogoditi da Hrvatska povuče pristanak. “Da vidimo hoće li se otvoriti, jer je Ivici Dačiću u petak navečer rečeno da Hrvatska može povući svoju odluku", rekao je Vučić govoreći o susretu Dačića i hrvatskog šefa diplomacije Mire Kovača u Subotici. Ako bude otvaranje poglavlja, u Bruxelles se ide, a možda odem i ako ne bude, rekao je Vučić na konferenciji za novinare i ocijenio da tamo nitko nema pravo zamjeriti mu zbog mjera kojima se Srbija štiti od ilegalnih migranata, javlja N1.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.