Vukovar: Srpski konzulat u bivšoj Stanimirovićevoj kući

29.07.2013. 08:26:59

Kuća je mijenjana za četverosobni stan u Beogradu koji će sada biti u vlasništvu sina Vojislava Stanimirovića, Aleksandra.

Poslije višemjesečnog pregovaranja, a potom i uređivanja prostora, Generalni konzulat Republike Srbije u Vukovaru preselio se na novu adresu na kojoj je već počeo raditi. Konzulat u Ulici Ivana Gundulića 19, u kući koju je još 2006. kupio Aleksandar Stanimirović, sin čelnika SDSS-a Vojislava Stanimirovića, radi već nekoliko dana. Ta je kuća mijenjana za odgovarajući četverosobni stan u Beogradu koji će biti sada u vlasništvu Aleksandra Stanimirovića koji ondje ima obitelj. Upravo je činjenica da je postignut dogovor o zamjeni nekretnina između obitelji čelnika SDSS-a i Vlade Srbije izazvala brojne reakcije građana. Stanimirović je još prije rekao da su do zamjene došli slučajno. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.