VUKOVAR – ZA DOM SPREMNI ! ! !

28.11.2013. 16:12:58

josip kokić

Nervoza, strah i panika kod vladajućih raste a metode po uzoru na komunistički KNOJ odnosno OZNA sve više uzimaju maha zbog straha od naroda. Narod se budi jer je shvatio da mora uzeti sudbinu u svoje ruke, pošto je vlast po svim razinama PROTUNARODNA.

Trenutno su se uhvatili i to grčevito za hrvatski pozdrav i povik ZA DOM SPREMNI ! Zašto im  to toliko smeta ?! Odgovor je vrlo jednostavan da jednostavniji ne može biti a glasi : Ta domoljubna spremnost za obitelj, dom i Domovinu po cijenu života, im je srušila Jugoslaviju i stvorila slobodnu, samostalnu i suverenu državu Hrvatsku, koju ne mogu smisliti i žele je po svaku cijenu uništiti nudeći nam LAŽNO DOBRO ! Tko nuđa lažno dobro svi znamo, kao i sljedbenike tog lažnog dobra koje poput pandemije hara svijetom.

Fer pobjedu naše reprezentacije  nad Islandom, nama dragim i hrabrim narodom, te odlaskom na svjetsko prvenstvo i nadasve radosnim ushićenjem igraća i čitavog gledališta, moćnici tame u strukturama vlasti i institucija, žele to ugušiti.

 

Časni i hrabri branič Šimunić, rođen i odgojen u iseljeništvu, od vjernih i domoljubnih roditelja, ponesen istinskim ushićenjem i radošću, uzviknuo je ZA DOM a čitavo gledalište SPREMNI ! Bilo je to veličanstveno za uši i oči svakog domoljuba. E, to ovi petokolonaši, povijesna kategorija, ostala je zapanjena od užasa, glasa i povika hrvatskog domoljubnog puka, i pokrenula sve svoje protunarodne poluge moći, kako bi nas sve optužili za ustaštvo, koje su sami planski stvorili velikosrpskom diktaturom nad Hrvatima. Atentat u beogradskoj skupštini, koji je zaprepastio čitav uljuđeni svijet bio je vidni dokaz njihovih kolonijalnih ciljeva, nad svim nesrpskim narodima. U hrvatskoj, Srbi su digli ruku na vlastitu Domovinu, kako u to vrijeme tako i u Domovinskom obrambenom i oslobodilačkom ratu. Dići zločinačku ruku na Domovinu je isto kao dići ruku na majku i oca. Najteži zločin !!!

Sve ove dane konačno gledamo serijal, Heroji Vukovara i ( Hrvatske ). Slušajući te naše najsvetije borce, branitelje, u svoj svojoj biti istinske svete ljude, teško je ne pustiti suzu ponirući u tu krvavu stvarnost, zločinačke agresije srbočetnika i tzv. JNA.  Što ih je učinilo takovima ?! Pa upravo ta spremnost i neograničena hrabrost za obitelj, dom i Domovinu u cilju opstanka i slobode hrvatskog naroda. Taj povik, ZA DOM SPREMNI, svi ovi mrzitelji ne mogu podnijeti, jer oni u sebi nemaju te ljubavi i hrabrosti  koja iz srca izvire, jer u njihovim srcima PUSTOŠ VLADA, a SEBIČNOST HARA. Iz takovog srca samo se mržnja rađa i raste teror manjine nad većinom, a u vlast mogu ući samo slični njima.

Sinoć, jedan časni branitelj iz srca i duše progovara u serijalu: Nas ovdje drže naše obitelji i djeca, koji su blizu nas u podrumima, zar da se mi predamo, imamo li mi uopće izbora, što nam je činiti, ne predajemo se i otišli su u proboj, jedan dio je izginuo i mi koji smo ostali živi, svjedoci , pričamo u ime onih koji su dali svoje živote i bili spremni položiti ih za dom, obitelj i Domovinu.

 

Daj Bože, da ovi odlutali sinovi tame,  se vrate svjetlosti ljubavi i i oni budu ZA DOM SPREMNI !!!

 

U ZAGREBU, 28.studenog 2013.                                                Josip Kokic

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.