Vukovarski branitelj Darko Pajčić u komi! Policajac Saša Sabadoš i danas normalno radi

11.12.2013. 11:44:00

11.12.2013.

Nakon što je izašao iz bolnice u nedjelju je ponovno hospitaliziran. Nalazi se u osječkoj bolnici i u komi je. Ne znamo razloge zbog kojih se sve ovo dešava, ali da nije bilo okršaja s policajcem pretpostavljam da do ovoga ne bi došlo.", rekao nam je HDZ-ovac Ivan Penava suprug od Pajčićeve sestre.

Nakon što je nedavno u okršaju s policajcem Sašom Sabadošom teško stradao maloljetni branitelj Vukovara i bivši logoraš stanje mu je bilo teško. U osječku bolnicu prevezen je s frakturom lubanje. Nakon nesreće Darko je imao epileptični napad, tri šava i devijaciju nosa, a glavu je otežano podizao. Kako su nam tada pričali njegovi prijatelji iz Stožera za obranu Vukovara maloljetni branitelj na glavi je imao hematom, a ono što ih je posebno brinulo njegovo je psihičko stanje. "Darko je istraumatiziran i izgubljen, nije prepoznao niti nas niti svojeg školskog prijatelja. Mi smo ga sada malo umirivali, a jutros ga je bez prisutstva odvjetnika ispitivala policija. On kaže da se ničega ne sjeća. Zna samo da je došao razbiti ploču.", rekli su nam iz Stožera. Kako je vrijeme prolazilo mnogi su se nadali da se braniteljevo zdravstveno stanje popravlja, na žalost to baš i nije tako. Naime, kako dnevno ekskluzivno doznaje Darko Pajčić od nedjelje je ponovno u bolnici. "Nakon što je izašao iz bolnice u nedjelju je ponovno hospitaliziran. Nalazi se u osječkoj bolnici i u komi je. Ne znamo razloge zbog kojih se sve ovo dešava, ali da nije bilo okršaja s policajcem pretpostavljam da do ovoga ne bi došlo.", rekao nam je HDZ-ovac Ivan Penava suprug od Pajčićeve sestre.

 

Ovu tragičnu vijest potvrdili su nam i iz Stožera. "Darku se stanje jako pogoršalo. Prema našim informacijama on je u blažem komatoznom stanje. Ima hematom ispod moždane kore koji je pritiska, a i laici mogu pretpostaviti da to može biti opasno. Policajac Saša Sabadoš i danas normalno radi kao da se ništa nije dogodilo, a ministar Ostojić svoj stav o ovom slučaju iznio je i prije kraja istrage. Mi od Darka nećemo odustati i borit ćemo se za njega.", zaključili su iz Stožera.

  • Autor: I.M.
  • Photo: Dnevno
Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.