Vukovarski SDP podržava lažni istup Komšića! 'Branitelji su okrenuli leđa Stožeru i Josiću'

16.11.2014. 18:27:57

"Dani sjećanja na žrtvu Vukovara moraju biti izuzeti od svake vrste politikantstva. To su dani kada se svi moramo pokloniti žrtvi Vukovara, a osobne i političke nesuglasice ostaviti po strani", kaže Vukovarski SDP radeći upravo suprotno. Vukovarski SDP u cijelosti podržava jučerašnji stav Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskoga rata grada Vukovara 2013. oko istupa predsjednika Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislava Josića, naveli su u priopćenju te očito zaboravili provjeriti o kakvom je istupu riječ. Naime, kako je dnevno.hr-u  danas potvrdio Franjo Šoljić (pravi predsjednik Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara), Zdravko Komšić se lažno predstavio kao predsjednik spomenute udruge. "Dani sjećanja na žrtvu Vukovara moraju biti izuzeti od svake vrste politikantstva. To su dani kada se svi moramo pokloniti žrtvi Vukovara, a osobne i političke nesuglasice ostaviti po strani. Na žalost, jedna mala grupa branitelja se isključivo radi vlastitih ambicija ponovno pokušava postaviti kao jedini autoritet u gradu Vukovaru, pa čak i na dane kada svi moramo biti jedinstveni oni opet prave umjetne podjele na 'njih' i 'sve ostale', navode dalje iz SDP-a te nadodaju da je žalosno što vukovarski gradonačelnik i dalje podržava Stožer i Tomislava Josića kojima su i sami branitelji i velika većina braniteljskih udruga okrenuli leđa.  
  • Autor: A. Radovčić
  • Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.