Za 25 godina ruku je na sebe diglo čak 3.000 branitelja

30.09.2016. 18:26:52

U crkvi župe Gospe brze pomoći služena je sveta misa, a roditelji, članovi obitelji i suborci zapalili su svijeće u znak sjećanja na najmilije.

Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Brodsko-posavske županije danas (petak) je u Slavonskom Brodu organizirala program sjećanja na branitelje koji su počinili samoubojstvo. Na gradskom groblju i kod spomenika braniteljima položeni su vijenci, u crkvi župe Gospe brze pomoći služena je sveta misa, a roditelji, članovi obitelji i suborci zapalili su svijeće u znak sjećanja na najmilije.

Od početka Domovinskog rata do danas život si je oduzelo gotovo 3.000 hrvatskih branitelja. - Trebalo bi hitno nešto poduzeti na planu pomoći oboljelim braniteljima. U suprotnom, bojim se kako će se poražavajući trend samoubojstava nastaviti, jer zbog njihove bolesti pate i njihove obitelji i djeca – rekao je Pero Jerković, predsjednik udruge.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.