Za Dom spremni treba ukinuti, ali ne dirajte nam ustašku kunu

27.02.2021. 16:07:00

Skočio drugarčina iz paštete jer treba nešto poduzeti jer se dosta toga izdogađalo na političko-strukovnoj sceni (glupost, s istoka uvijek ista priča). No prednjačilo je „ugroženost“ pripadnika srpske nacionalne manjine, a dobro potpaljeno i osmišljenje od strane SNV-a, SDSS-a, te zna se, Milorada Pupovca. Ipak nije on svemu kriv, krivi su svi kojima to omogućavaju bez bilo kakvih sankcija. Više ne znam je li političar u srpskoj diplomi u Hrvatskoj ili saborski zastupnik, potreban vladajućim radijima sigurnosti Vlade. Dobrano je on to naplatio, ak tome još dobio i zaštitu od Premijera.

Ali svemu dođe kraj, kada nemate granicu. U svojoj toj želji i sili da se Hrvatska oglašava ustaškim zemljom, da je svaki Srbin na ovom području ugrožen, događa se to da dolazi do pregrijavanja materijala.

Osim najavljivanja zabrane pokliča "ZA DOM SPREMNI", ima još nekih znakova koje bi mogle asocirati na ustaški pokret, ali isto tako kao i ZDS potiču iz ranijih vremena. Pa i kuna je bila za vrijeme NDH, ali još nigdje nismo pronašli da smo ugroženi žali što obilato dobiva tu valutu. Šakom i kapom.

Hoće li, Milorad Pupovac dolaziti u Hrvatski državotvorni Sabor? Još se nije pobunio, nema pitanja je vremena.

Za sve su krivi, „ustaše“ poput A. Macettija i Machieda, bečki restaurator gotičkih crkava, arhitekt Friedrichu von Schmidt, Hermann Bollé. Što te „ustaše“ iz 13. ili 19. stoljeća imaju veze s Miloradom Pupavcom i Hrvatskim državotvornim Saborom? Uz svu svoju ugroženost, teško mu je proći pored Crkve, napravljen čuveni krov od ocakljenih crijepova s ​​grbom Trojedne kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije na lijevom dijelu krova i grba grada Zagreba na desnom dijelu krova.

Crkva sv.  Marka, Zagreb |  Pametno putovanje

E moj Pupi, zar ćemo radi tebe rušiti Crkvu sv. Marka? E nećemo, ali tebi neka bode u oči krov crkve, sa simbolima kojima ima na sebi, pa kako možeš pored toga proći a da ti nisu narušeni tvoji zločini nagoni?

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto:fah

Autor: