'Za Milanovića ja sam Milijan Brkić, a suborci me zovu Vaso'

30.11.2015. 13:22:06

MILIJAN BRKIĆ NA FACEBOOKU

'Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog preds. Vlade RH kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja.' Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a, odgovorio je na svom Facebook profilu Zoranu Milanoviću koji je uoči summita lidera Europske unije i Turske u Bruxellesu kazao da je razina 'Tomislava Karamarka i Vase Brkića, razina tamnog vilajeta'. Brkićevu objavu prenosimo u cijelosti: [MILANOVIĆ; BRANITELJ "BRISELSKIH HODNIKA"] Milanović ponovno nije odgovorio predsjedniku HDZ-a g.Tomislavu Karamarku na javni upit, tko to štiti kriminal SDP-ove Vlade, DUDI-a, njegova brata Krešimira i tko upravlja obavještajnim podzemljem. Zoran Milanović nekadašnjem Ravnatelju Hrvatskih sigurnosnih službi i Načelniku PU Zagrebačke iz ratnih vremena slavnih "ALFI", koji su zajedno sa drugim ratnim postrojbama obranili Hrvatsku, odgovara da smo Karamarko i ja "tamni vilajet". Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog preds. Vlade RH kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja, dok je urbani dečko s Knežije, Zoran Milanović dezertirao u "briselske hodnike". Najteža odluka iz njegove "odiseje" u Briselu, bila je, za koji će se polovni automobil odlučiti. To je "braniteljska" biografija čovjeka koji je cijelu Hrvatsku svojom nesposobnom politikom doista pretvorio u "tamni vilajet". Inače "Vaso" je moj kodni ratni nadimak, ali to "BRISELSKI ZOKA" koji rata nije vidio ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića, ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati "Vaso"!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.