U Slatini i Virovitici održane tribine ''100% za Hrvatsku''

14.02.2015. 20:35:01

Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i koordinacija braniteljskih udruga gradova Virovitice, Slatine i Orahovice , jučer su u Slatini i Virovitici organizirali tribinu ''100% za Hrvatsku''. Na tribinama o razlozima prosvjeda branitelja u Savskoj 66 govorili su gosti Đuro Glogoški, Josip Klemm i Ante Deur. U Slatini su mnoštvo okupljenih u Hrvatskom domu, te goste u ime županijske i gradske HVIDR-e pozdravili Nenad Križić i Mato Bubaš, gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš, gradonačelnik Orahovice Josip Nemec, ratni zapovjednik 136. slatinske brigade HV Josip Černi, kao i načelnici općina sa područja Virovitičko-podravske županije.
Poslije održane tribine u Slatini, gosti su se zaputili u Viroviticu ,gdje je također održana tribina , a podršku hrvatskim braniteljima- prosvjednicima iz Savske u ime koordinacije udruga proizišlih iz Domovinskog rata grada Virovitice dao je Zvonko Kožnjak, u ime grada Virovitice gradonačelnik Ivica Kirin, a u ime HVIDR-e RH predsjednik iste i saborski zastupnik Josip Đakić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.