ZABRINJAVAJUĆA IZJAVA PREDRAGA MATIĆA ĆE VAS UVJERITI U TO DA JE MOŽDA "PUKAO KAO CVRČAK U PODNE"

17.03.2015. 10:07:03

PREDRAG MATIĆ - KAD NETKO UMRE ODMAH IDE U MIROVINU! Kao što smo već i pisali, jučer je Predrag Matić uletio mahnito u dvoranu u kojoj je na Tv. održana najavljivana u više navrata izvanredna presica Matića, u najmanju ruku kao da će se dogoditi nekakva objava rata ili u najmanju ruku objava registra tajkuna, aboliranih četnika ili novih sto tisuća lažnih branitelja, ali dogodilo se očekivano. Matić se sav zajapuren, zapuhan i crven od nekakvog bijesa iz kojega nam je jedan stručnjak (ime poznato uredništvu!) isčitao aktivan PTSP, sa naglaskom na manično-depresivni (bipolarni afektivni) poremećaj? Upravo tako je Predrag Matić uletio u dvoranu pred nekoliko novinara koji su (neki od njih!) primjetili čudno ponašanje Matića. Lamatajući rukama i mašući nekakvim papirom, navijestio je bombastičnu vijest za koju mu niti jedna lokalna ili seoska Tv ne bi posvetila niti sekunde. NOVINARI OČEKIVALI ČUDO - DOČEKALI BIJES, SMUŠENOST I DEZORIJENTIRANOST Obrušio se Matić kao MIG - 21- na hrvatske branitelje te je lamatajući rukama i potpuno dezorjentirano štrapacao i bljuvao zločesto vatru na one koji to sigurno nisu zaslužili.
zbunjeni_matić333

zbunjeni predrag matić

Da bi stvar bila gora, Matić je u nekoliko minuta ispričao nesuvislu priču koju ni on sam ne razumije, ali je morao dotrčati jer tu su kamere i eto njega opet na Tv. kao glavnog, jer teško je njemu odoliti da sebi ne priušti javno zadovoljstvo. I onda nakon pustih najava se dogodio PUN PROMAŠAJ. Pokušao je nametnuti medijima nešto što su kako on kaže "želje hrvatskih branitelja"... Nijednom riječju nije novinarima dao do znanja da u ruci drži papir koji je radna verzija izmjena i dopuna zakona koja mora proći još dosta ruku i kolegija kao i procedura kako bi napokon sve što piše u tom papiru bilo ili pročišćeno ili pridodano, već pljus, odmah Matić udri po ciframa koje je nekim čudom čarobnim štapićem izvukao "njegov stručni tim", i to ni manje ni više već 20 milijardi kuna. Uspio je okupljenim novinarima izdvojiti čak četiri stavke iz famoznog i nedovršenog papira. No svi koji su bili u dvorani više su promatrali nego slušali Matića jer im se učinio jako čudnim i sumnjivog ponašanja. Čak su dvojica pri odlasku komentirali; ovaj je pukao kao cvrčak u podne! Uostalom, kako je na trenutke izgledao Matićev nesuvisli govor na bombastično najavljivanoj presici, pogledajte u priloženom videu. PREDRAG MATIĆ -IZJAVA - KAD NETKO UMRE ODMAH IDE U MIROVINU!
Bože nas sačuvaj nesuvislih izjava poput ove; Kad netko umre odmah ide u mirovinu!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.