Zadarska HVIDR-a i ove godine darivala mališane u zadarskoj bolnici

06.12.2013. 17:37:22

vijest-slika

Sv. Nikola ni ove godine nije zaobišao male bolesnike koji se liječe na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Zadar, ali i na drugim bolničkim odjelima. To se dogodilo zahvaljujući članovima zadarske HVIDR-e koji su i ove su godine darivali male bolesnike koji se liječe u zadarskoj  bolnici. Naime, svake godine već tradicionalno ova zadarska udruga organizira humanitarnu akciju darivanja djece na blagdan Sv. Nikole kako bi i oni, iako su u bolnici, doživjeli radost susreta sa ovim svecem. Veselje koje je kod djece izazvao dolazak Sv. Nikole, ali i podjela poklona, bio je znak i članovima HVIDR-e da njihova akcija itekako ima učinka, zbog čega su i oni bili jako zadovoljni. Jer u ovom vremenu darivanja, unatoč gospodarskoj krizi, ništa ne može razveseliti kao osmijeh djeteta, posebice u tom bolničkom okruženju. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.