Zagreb: Pao 70-godišnji diler, našli mu kokain, vagu i 1000 eura

13.08.2013. 15:45:21

Zagrebačka policija uhitila je 70-godišnjeg muškarca kod kojeg je zaplijenili nešto više od 200 grama kokaina, vagu za precizno mjerenje, 4 grama punila za povećanje mase droge i tisuću eura. Kako su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke, policija je jučer u Novog Zagreba legitimirala 70-godišnjaka kojeg se sumnjičilo da preprodaje kokain te je pretražila njegov stan, u kojem je pronašla 2 grama kokaina i 1000 eura za koji se sumnja da potječe od preprodaje kokaina. Pretragom drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, pronađeno je 203,2 grama kokaina pakiranog u 14 plastičnih vrećica, digitalna vagu s tragovima kokaina i jedna plastična vrećicu sa 13,6 grama praškaste materije koja je služila za miješanje s kokainom radi povećanja mase. Protiv osumnjičenog 70-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeta je kaznena prijava zbog proizvodnje i prometa drogama te je priveden pritvorskom nadzorniku. Zaplijenjeni kokain na ilegalnom tržištu doseže vrijednost od preko 100.000 kuna, navodi zagrebačka policija. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.