Zagrebački branitelji obilježavaju svoj dan

30.05.2014. 07:57:33

U POVODU obilježavanja Dana branitelja Grada Zagreba u palači Dverce održat će se tradicionalni prijem za zapovjednike ratnih postrojbi i predstavnike braniteljskih udruga grada Zagreba kojemu je domaćin zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Obilježavanje Dana branitelja Grada Zagreba počinje ujutro na Mirogoju polaganjem vijenaca u spomen na pale branitelje. Izaslanstvo Grada na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem položit će vijence kod spomen-obilježja Glas hrvatske žrtve - Zid Boli, Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja, na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, prvog ratnog ministra obrane Gojka Šuška na Mirogoju, te na grobnici Kenotaf na Krematoriju. U okviru središnje proslave Dana branitelja održat će se i natjecanje u športskom ribolovu; svečani mimohod veteranskih postrojbi i predstavnika braniteljskih udruga središtem grada, a navečer će biti sveta misa u Katedrali i predstavljanjem knjige "Skupljači gelera" autora Drage Prgometa. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.