Zahvaljujem g. Crnoji što je branio zemlju i želim mu sve najbolje

28.01.2016. 22:02:31

PREMIJER OREŠKOVIĆ
Gospodin Crnoja kao branitelj je zavrijedio malo pažnje koje smo mu dali ovih dana. Tražili smo mišljenje eksperta za ovaj slučaj. Danas je gospodin Crnoja predao ostavku i ja sam je prihvatio Ministar branitelja Mijo Crnoja, nakon konzultacija političkih partnera i pravnika dao je ostavku ne želeći biti teret vladi. Novinarima ispred Vlade obraća se i premijer Orešković. "Gospodin Crnoja kao branitelj je zavrijedio malo pažnje koje smo mu dali ovih dana. Tražili smo mišljenje eksperta za ovaj slučaj. Danas je gospodin Crnoja predao ostavku i ja sam je prihvatio. Zahvaljujem mu se što je branio ovu zemlju kao i svim braniteljima koji su branili domovinu. Dat ću sve od sebe, meni je ovo jako bitan resor i tu ćemo uskoro naći novog ministra, a sad ćemo se gospodinu Crnoji zahvaliti i poželjeti sve najbolje", kazao je premijer. Sastanak u Banskim dvorima  o Crnoji jučer je trajao 11 sati, a danas je počeo oko 15 sati i trajao je do večeri. Podsjetimo, Crnoja se u protekla dva dana našao u središtu nekoliko skandala vezanih uz prošlost nasilničkog ponašanja, uz nelegalnu prijavu prebivališta na adresi u Samoboru, gdje se ne plaća prirez, uz nezakonit zahtjev za dodjelu zemljišta, s obzirom da je već imao riješeno stambeno pitanje, uz podizanje stambenog kredita čija je sredstva oročio, uz činjenicu da nije podnio ni zahtjev za građevinsku dozvolu za zemljište u Samoboru gdje je prijavljen, a gdje je po ugovoru morao u roku od tri godine sagraditi stambeni objekt. On je sve to demantirao i ranije demantirao.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.