Zaigrale se delije: Kandidat za šefa kabineta ministarstva pravde sa šajkačom na glavi!

30.06.2014. 13:01:55

Za fotografiju se pretpostavlja da je snimljena u svibnju 2012. godine, negdje u Makedoniji za vrijeme putovanja koje je udruženje organiziralo povodom obilježavanja stogodišnjice Prvog balkanskog rata.

Golih prsa i s crnom šajkačom na glavi, vjerovali ili ne, tako izgleda kandidat za šefa kabineta ministra pravde Srbije, Nikola Savić.

Mladi političar se već prije ''proslavio'' fotografijom snajpera iz kojeg je ubijen Zoran Đinđić. Na desetogodišnjicu ubojstva premijera Savić ju je stavio na svoj Facebook profil. Mladom političaru ovo nije prvi eksces, naime, ova fotografija se nalazila u Facebook galeriji Srpskog kulturnog kola ''Despot Stefan Lazarević", koje je Savić osnovao, ali je u međuvremenu od tamo uklonjena, piše Blic.

Za fotografiju se pretpostavlja da je snimljena u svibnju 2012. godine, negdje u Makedoniji za vrijeme putovanja koje je udruženje organiziralo povodom obilježavanja stogodišnjice Prvog balkanskog rata. Na fotografiji Saviću društvo rade Nikola Selaković, koji tada još nije bio ministar, i još dvojica mladića, svi sa šajkačama!.

U rukama ministra Nikole Selakovića je odluka o tome hoće li Nikola Savić postati novi šef kabineta ministra pravde.

Capture  
  • Autor: A. Pranjić
  • Photo: Facebook
Izvorni članak možete pogledati OVDJE    

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.