Zamjenik ruskog premijera izvrijeđao Antu Kotromanovića: “Jezik mu se klatara kao kravata!”

17.01.2016. 17:01:23

ZAMJENIK ruskog premijera Dmitry Rogozin napisao je na Facebooku kako se Anti Kotromanoviću, hrvatskom ministru obrane u odlasku, “jezik klatara kao kravata”. Rogozin je komentirao izjavu koju je Kotromanović prije pet dana dao Slobodnoj Bosni, gdje se osvrnuo na hrvatsko-srpski spor oko balističkih raketa i naoružavanja. “Srbija misli da će ući u Europsku uniju surađujući s Rusijom. Teško!”, kazao je  Kotromanović. Rogozin je zamjenik ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, zadužen za vojnu industriju, a poznat je po provokacijama još od vremena kada je bio ruski predstavnik pri NATO savezu. U ponedjeljak je u Beogradu rekao da će Rusija razmotriti poziv Srbije za isporuku naoružanja i sustava protuzračne obrane (PZO) S-300 i nastojati podržati Srbiju. fb objava

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.