Zaredale nesreće: Podravski na mjestu i teškog izlijetanja s dvije ozlijeđene osobe

13.07.2021. 16:02:00

Na državnoj prometnici između Đurđevca i Šemovaca gotovo u isto vrijeme kada su se dogodile dvije nesreće u Koprivnici i Đelekovcu o kojima smo izvijestili malo prije, dogodilo se i teže izlijetanje osobnog automobila u kojem su dvije osobe ozlijeđene.

Prema neslužbenim informacijama koje je naš reporter prikupio na mjestu nesreće, vozač bijelog renault meganea, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine i/ili nepropisnog kretanja, izgubio je nadzor nad upravljačem i izletio izvan kolnika u polje kukuruza.

U izlijetanju su ozlijeđene dvije osobe koje su vozilom hitne pomoći prebačene u koprivničku Opću bolnicu na obradu. Karakter njihovih ozljeda još uvijek nije poznat. U ovim trenucima đurđevački policajci provode očevid, a promet se odvija bez većih zastoja.

Izvor: Podravski list

Izvorni autor: KARLO EISENBEISSER/Foto: Darko Imbriša

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.