Zaslužuje li Hrvatsku voditi osoba koja bh Hrvate optužuje za agresiju u BiH

21.02.2014. 13:27:04

1_228320

Njegova pristranost vladajućoj Kukuriku koaliciji je očita i svakodnevno se iskazuje. On se ne smije birati za predsjednika RH i po drugi put jer je RH sada članica Europske unije u kojoj se mora provesti lustracija svih zločinaca pristaša jugokomunizma u RH.

Bliže se izbori za novi mandat predsjednika RH, i opet se za taj položaj priprema Ivo Josipović, sin zloglasnog udbaša Ante Josipovića, za kojega Ivo tvrdi kako je ponosan na svojega oca, koji je sudjelovao u teškim ratnim zločinima protiv katoličkih svećenika u hrvatskome narodu. Primjerice na Širokom Brijegu je njegova partizanska jedinca 7. veljače 1945. mučenički likvidirala sve zatečene svećenike, pljačkala i palila crkvu pilajući ruke Gospinom kipu.

Ivo Josipović se iskazao prvim mandatom kao nepodoban za taj položaj, lažno optužujući Hrvate kao agresore na BiH pri prvoj posjeti sarajevskoj skupštini kao predsjednik RH. On se neprestano zalaže za nekakvu treću jugosferu ljubeći se sa četničkim vojvodama po RH.

On je pri posjetu Izraelu po židovskom Knesetu tražio toljage za nekakve ustaške zmije po RH kojoj je predsjednik. On je uzvikivao kako će RH sva pocrveniti na čemu neprestano radi vraćajući RH u prethodno stanje.

On je nazivao sve one koji nisu glasovali za njega pogrdnim imenom kaljuža. On za vrijeme svojega mandata ništa nije učinio za RH niti na jednom području osim što je neprestano tužakao RH pred svima ostalima izjednačavajući ratnu krivnju sa srpskim agresorom na hrvatske prostore.

Njegova pristranost vladajućoj Kukuriku koaliciji je očita i svakodnevno se iskazuje. On se ne smije birati za predsjednika RH i po drugi put jer je RH sada članica Europske unije u kojoj se mora provesti lustracija svih zločinaca pristaša jugokomunizma u RH.

Niti Ivo Josipović niti bilo tko drugi od njegove jugoudbaške pasmine se ne bi smio birati na bilo koji položaj. Ivo Josipović dogovara nekakve engleske strategije na ovim prostorima. On je uvjereni jugosferaš obzirom i na podrijetlo i njegovu bračnu tazbinu.

Njegovom prethodniku Stipi Mesiću, članu one zločinačke organizacije moraju se oduzeti sve povlastice koje uživa nakon nove pobjede vladajućih struktura.

Kandidat Savjeta Slobodne Hrvatske je dr. Andrija Hebrang istaknuti čelnik saniteta Domovinskog rata i sin titoističkih žrtava svojih roditelja. Njemu treba omogućiti položaj predsjednika RH kojega zaslužuje svojim životnim radom i kojemu je po svemu istinski dorastao.

Zato smo za kandidata Andriju Hebranga koji je kadar pobijediti u prvom krugu. Također napominjemo kako se ne bi smijelo birati osobe koje su idejni nasljednici jugokomunističkih zločinaca, ma bilo gdje se oni nalazili od Istre do Baranje, od Međimurja do Boke Kotorske.

Hrvati glave gore i ne dajmo da nas i dalje maltretiraju nasljednici onih koji su nas genocidom uništavali više od pola stojeća, ubijali, zatvarali i proganjali u milijunskom broju.

  • Autor: Mate Ćavar
  • Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.