‘ZAŠTO VUKOVAR NEMA ULICU ŽRTAVA SRPSKE AGRESIJE?’ Kajkić u žestokoj emisiji iznio intrigantne podatke

15.02.2022. 11:26:00

Nakon što je za naš portal ispričao sve o svom zahtjevu da se iz Borova Sela uklone spomenici Vukašinu Šoškočaninu, Belim orlovima i četničkoj postrojbi Dušan Silni u Borovu Selu, Nikola Kajkić o tome je još detaljnije progovorio u emisiji Budnica.

Kajkić je ponovno ustvrdio kako je dokazao da se radi o posve nezakonitim i nelegalno podignutim obilježjima, no dotakao se i odbačene kaznene prijave za ubojstvo obitelji Stefančić i malene četverogodišnje djevojčice Martine.

U emisiji je emitiran i emotivni govor Željka Sačića u Saboru, a razgovaralo se o upozorenjima haškog pravnog eksperta Pere Kovačevića na potrebu preuzimanja izvedenih dokaza o srpskim zločinima sa suđenja u Haagu na koje Hrvatska ima pravo, te o čitavom nizu neugodnih implikacija političkog kadroviranja u institucijama istrage i progona zločina, zbog kojih i imamo tako sporu ili nedostižnu pravdu.

Također je uz sve ovo spomenuta inicijativa saborskog zastupnika Steve Culeja, te se postavilo pitanje, zašto u Vukovaru nema ulice ili trga žrtava srpske agresije?

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: S.V./Foto: Robert Anić/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.