Zbog koncerta u Slunju policija piše kaznene prijave – jedna ide i Thompsonu!?

08.08.2017. 13:31:24

U PU karlovačkoj su potvrdili da se analiziraju foto i videomaterijali,te će na temelju njih vjerojatno ići u podnošenje novih prijava ako na snimkama utvrde identitet prekršitelja. Iako je na slunjskom koncertu Marka Perkovića Thompsona, kojim se slavila obljetnica akcije “Oluja”, zapaljeno više od 100 “bengalki” policija je do sada podnijela tek jednu prijavu zbog korištenja pirotehnike iz domene Zakona o remećenju javnog reda i mira. Jednu prijavu podnijeli su zbog ‘isticanja neprimjerenih simbola’. Treća prijava podnesena je zbog nenošenja osobne iskaznice. No, to ne znači da će prijavljivanjima biti kraj. U PU karlovačkoj su potvrdili da se analiziraju foto i videomaterijali, te će na temelju njih vjerojatno ići u podnošenje novih prijava, dakako, ukoliko na snimkama utvrde identitet prekršitelja. Tu ne bi trebali imati problema s Thompsonovim identitetom koji je, kao i svaki puta do sada “Bojnu Čavoglave” započeo uzvikom “Za dom spremni”.  Zbog istog razloga prošle godine u Kninu bio je prekršajno prijavljen i novčano kažnjen.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.