Zbog loših rezultata: Tepeš dao ostavku na mjesto šefa stranke

12.09.2016. 16:21:06

Iskreno se nadam da su loši rezultati koje smo postigli samo privremeno raspoloženje birača i kako će se pravaška scena okrupniti, napisao je u priopćenju predsjednik HSP AS-a
Ivan Tepeš dao je ostavku na mjesto predsjednika HSP AS-a. - Ovim putem Vas obavještavam da podnosim ostavku na mjesto predsjednika HSP AS s obzirom na iznimno loše rezultate koje je postigao HSP AS i ja osobno na izvanrednim parlamentarnim izborima - napisao je u priopćenju Tepeš, prenosi N1. - Iskreno se nadam da su loši rezultati koje smo postigli samo privremeno raspoloženje birača i kako će se pravaška scena okrupniti i na sljedećim izborima postići odlične rezultate. Pravaštvo kao najstarija i jedina izvorna hrvatska politička ideologija zaslužuje da bude snažno zastupljena u hrvatskom političkom životu - nastavio je i zahvalio svim članovima i dužnosnicima HSP AS kao i biračima.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.