Zbog nanošenja teških ozljeda u sisačkom kafiću pritvorena dvojica napadača

04.06.2022. 14:49:00

SISAK, 4. lipnja 2022. (Hina) - Sisačka policija je kazneno prijavila i predala zatvorskom pritvorniku dvojicu muškaraca od 51 i 53 godine zbog nanošenja teških ozljeda 56-godišnjaku, a lakših ozljeda 34-godišnjak u fizičkom sukobu u kafiću u Sisku.

Kriminalističkom istragom je utvrđeno da su se  51-godišnjak i 53-godišnjak u utorak, 31. svibnja, u noćnim satima, u ugostiteljskom objektu na području Siska verbalno i fizički sukobili s dvojicom muškaraca u dobi od 34 i 56 godina. Najprije je 51-godišnjak predmetom 56-godišnjaku nanio teške tjelesne ozljede, a zatim je 53-godišnjak lake tjelesne ozljede predmetom nanio 34-godišnjaku.
Kako je priopćeno iz Policijske uprave sisačko-moslavačke, protiv 51-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, dok je 53-godišnjak počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju. Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku  sisačko-moslavačke PU.

(Hina)

Izvor: Hina.hr

Izvorni autor: Hina/Foto: snimka zaslona/ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.