ZBOG NAVODNIH PRIJETNJI MARIJANI MIRT- MASOVNA PRIVOĐENJA

19.03.2015. 11:03:17

ZBOG NAVODNIH PRIJETNJI NA FEJSU KREZUBOJ PROVOKATORICI MARIJANI MIRT - MASOVNA PRIVOĐENJA OD STRANE OSTOJIĆEVE „POLICIJE“ Zbog krezube spodobe koja je povela na 100% ratne vojne invalide, već drugi puta u Savsku66 grupicu narkomana i alkoholičara, ovih dana je Ostojićeva„policija“ digla pravu hajku. Naime Ostojićeva „policija“ koju neki nazivaju i milicijom, masovno odvodi ili poziva ljude na obavijesne razgovore zbog zamislite- fejsbuk prijetnji toj imbecilnoj i anti Hrvatskoj spodobi Marijani Mirt. Ta privođenja zbog kojih Ostojićeva „policija“ pronalazi po IP adresama navodne ljude sa fejsa koji prijete "Ostojićevom i Milanovićevom" suludom proizvodu krezuboj Marijani Mirt su u tijeku. Da je ova krezuba spodoba Milanovićev i Ostojićev proizvod govore mi baš ovi policijsko - milicijski progoni koji se odvijaju diljem Hrvatske. Osobama koji su joj navodno uputile prijetnju ili uvredu putem fejsbuka slijedi kazneni progon.
erceg_mladić333

zoran erceg snima za ratnog zločinca ratka mladića

Isto to se događa i onima koji se navodno usude "zaprijetiti" ili ne daj Bože uvrijediti Mladićevog velikog prijatelja i snimatelja, a i lažnog Hrvatskog ratnog vojnog invalidu Zorana Ercega, što su potvrdili iz udruge branitelji Dubrovnika. Hoće li se s tim ERCEGOVIM slučajem pozabaviti policija i DORH? Šta je sa suludim prijetnjama krezube Marijane Mirt, o spaljivanjima crkvi u Hrvatskoj? Spada li to u kaznenu odgovornost? Naime ta krezuba i neuredna spodoba stala je sa transparentom ispred Zagrebačke katedrale na kojem je pisalo kako je jedina crkva koja osvjetljava ona koja gori. Zar to nije bio direktan poziv njenim istomišljenicima da počnu paliti crkve diljem Hrvatske. I naravno, nitko se nije našao pa čak ni crkveni velikodostojnici da to krezubo čudo kazneno prijave. Policija naravno u toj prijetnji nije našla elemenata kaznenog djela, jer u pitanju je valjda po njima neprijateljska, upravo Katolička crkva. Tko je zapravo ta umno poremećena krezava Marijana Mirt? Marijana Mirt osoba je koja u očitoj režiji vlasti i isto tako bolesnog  Matije Babića tzv. navodnog gazde kontraverznog portala „Indeks“u dva navrata na ulicama Zagreba pokušala izazvati krvoproliće između 100% invalida i branitelja sa jedne i lažnih branitelja narkomana i alkića sa druge strane. Ista je kako tvrde mediji, poreznoj upravi dužna četiristo pedeset tisuća kuna poreza i za taj njen kriminal su joj krivi „šatoraši“ iz Savske 66 . Istoj su se - navodno Mirtovoj pojavile fotografije na fejsbuk profilima sa malodobnom djecom i šajkačama sa kokardama na glavi. U rukama im koljački noževi, no ni tu policija, a ni socijalna služba nisu pronašli elemente za postupanjem. Pa sad da to i nije ona, potrebito je žurno ispitati i provjeriti tko je ta žena koja izvrgava djecu javno na društvenim mrežama sa noževima u rukama i četničkim šubarama s kokardama, te ih izlaže svekolikoj javnosti na milost i nemilost. Ista ta nakaradna krezuba spodoba Mirt inače invalide iz Savske 66 naziva gmizajućim polu ljudima. Nije li to najgnjusnija uvreda koja se može izreći na račun teških 100% HRVI bez nogu? Drugovi policajci ili bolje reći milicajci, zar sve navedeno nije dovoljno za progon te krajnje po Hrvatsku nacionalnu sigurnost opasne spodobe Marijane Mirt? Očito nije jer ona je kako mnogi tvrde,proizvod vašeg vrhovnog šefa koji pomoću nje iz Savske želi istjerati hrvatske branitelje prosvjednike koje svi huškački mediji nazivaju pogrdnim imenima koja ih namjerno pretvataju u takozvane „šatoraše“.
Sva autorska prava i odgovornost zadržava niže potpisani autor: Priredio-Autor/MJ/LP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.