Zbog objave popisa Hrvatskih kafića u Vukovaru… pokrenuta istraga protiv Plavšića

10.01.2018. 11:49:47

Smije li HRVAT koji je branio Vukovar, koji je bio ranjen tijekom obrane grada, koji je bio mučen i prebijan u tri Srpska logora zato što je HRVAT i kojemu su ubili oca na Ovčari zato što je bio HRVAT, u svojoj HRVATSKOJ, objaviti popis HRVATSKIH kafića i restorana a da protiv njega Državno odvjetništvo ne pokrenene istragu i da nakon nekog vremena za takvu objavu bude i osuđen? 08. siječnja u kasnim večernjim satima dolazi policija i uručuje mi poziv na ispitivanje vezan uz KAZNENO djelo i postupak koji protiv mene provodi opčinsko državno odvjetništvo.
09. siječnja u policiji saznajem da se protiv mene vodi istraga zbog objavljivanja popisa Hrvatskih kafića i restorana u Vukovaru i što sam pozvao prijatelje da se pogoste u našim Hrvatskim kafićima i restoranima. Ispada da je kazneno djelo poziv HRVATIMA da piju i hrane se u HRVATSKIM kafićima i restoranima????? Pa je li onda kazneno djelo kada Predsjednica i Ministri promoviraju kupnju Hrvatskih proizvoda??? Kuda ide ova moja voljena Hrvatska? Za koju godinu neću smijeti niti kazati da sam Hrvat jer bih mogao zbog toga završiti u zatvoru????’

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.