Zbog povremeno jakih pljuskova mogući odroni na cesti

02.12.2019. 09:00:00

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Zbog povremeno jakih pljuskova kiše moguće je naići na veću količinu vode koja se zadržava na kolniku. Mogući su odroni.
 Kako je najavljeno u meteorološkoj prognozi za današnji dan, u unutrašnjosti će uz pad temperature kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, vozačima savjetujemo da na put ne kreću bez propisne zimske opreme.
Tijekom jutra očekuje se pojačan promet u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama. U zonama radova mogući su zastoji, korisnike molimo za strpljenje. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.
  • zbog izgradnje rotora u Svetoj Nedelji zatvoren je čvor Sveta Nedelja. Promet je preusmjeren na čvor Bobovica, a iz smjera Zagreba na izlazni krak čvora Jankomir za Rakitje/Kerestinec;
  • na zagrebačkoj obilaznici – između čvorova Kraljevečki Novaki/Ivanja Reka i Kosnica u oba smjera za vrijeme pojačanog prometa mogući su zastoji, zbog radova na mostu Sava.

Zagrebačka obilaznica – čvor Jankomir (A3):

  • zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) – promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h;
  • zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.

Državna cesta DC36:

  • do 2. prosinca u 12:00 sati za sav promet zbog radova zatvorena je dionica državna cesta DC36 između Siska i Popovače na mostu Galdovo. Obilazak: DC37, Aleja Vlade Janjića Cape-Strossmayerova ulica u Sisku; Aleja narodnih heroja-Ulica Ante Kovačića-Ulica Otokara Keršovanija-most Crnac-Topolovac i DC232 Topolovac-Novo selo Palanječko.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: MT/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.