ZBOG PRIJETNJE BOMBOM Hitno evakuiran glavni željeznički kolodvor u Kölnu

20.12.2016. 20:51:59

U 18.28 sati nepoznata osoba nazvala je policiju i kazala: "Glavni kolodvor u Kölnu uskoro će odletjeti u zrak!". No, srećom, nakon što je policija pregledala cijelu postaju glasnogovornik je objavio kako je bila riječ o lažnoj dojavi.
Glavni kolodvor u Kölnu večeras je zatvoren zbog prijetnje bombom, javlja Bild. Kako piše taj list, u 18.28 sati nepoznata osoba nazvala je policiju i kazala: "Glavni kolodvor u Kölnu uskoro će odletjeti u zrak!" Državna i savezna policija odmah su ekvakuirali stanicu. Zaustavljene su i sve željezničke linije kao i linije metroa te evakuirani vlakovi. No, srećom, nakon što je policija pregledala cijelu postaju glasnogovornik je objavio kako je bila riječ o lažnoj dojavi.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.