Zbog učiteljice iz Đakova zatvorena OŠ Sikirevci

29.06.2020. 08:34:00

Zbog učiteljice pozitivne na koronavirus jedan razred učenika Osnovne škole Sikirevci te djelatnici tajništva od nedjelje su u samoizolaciji, a školski objekt je zatvoren, potvrdio je načelnik Stožera civnilne zaštite Brodsko-posavske županije Stjepan Bošnjaković.

Učiteljica koja je pozitivna na koronavirus je iz Đakova, a zadnji put u školi je bila u četvrtak. Mjere samoizolacije određene su iz preventivnih razloga", rekao je Bošnjaković Hini.

Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije već je ranije zbog eskalacije epidemije koronavirusa u Đakovu poduzeo mjere ograničavanja posjeta bolnici i domovima za starije i nemoćne.

 Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije sada iznosi 45. Koronavirusom zaraženo je još pet osoba koje imaju prebivalište u toj županiji, ali žive u drugim djelovima Hrvatske.

(Hina) xmvrk ykt

Izvor: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.