Zbog utapljanja 20. kolovoz proglašen danom žalosti u Iloku

19.08.2013. 15:59:14

19.8.2013

Ronioci i dalje neumorno tragaju za tijelom Mate Papka. S obzirom na jaku struju rijeke neizvjesno je gdje bi se njegovo tijelo moglo pronaći.

Piše: Branimir Bradarić/VLM
Povodom tragičnog događaja od prošlog vikenda, kada su se tri osobe utopile u Dunavu, gradonačelnik Iloka Zvonimir Dragun donio je odluku da se utorak, 20. kolovoz, proglasi danom žalosti za područje grada Iloka. Do sada su iz voda Dunava izvađena tijela supružnika Miličević, Ivane (29) i Roberta (40). Ivana je pronađena odmah iste noći na sprudu kod čamca dok je Robert pronađen jučer na udaljenosti oko 2,5 kilometra od mjesta tragedije. Ronioci i dalje neumorno tragaju za tijelom Mate Papka. S obzirom na jaku struju rijeke neizvjesno je gdje bi se njegovo tijelo moglo pronaći. >> Pronađeno tijelo jednog utopljenika, traga se za drugim
Izvornu vijes možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.