Zbog Vukovara na udaru Jutarnjeg lista čak i Predrag Fred Matić

06.11.2013. 11:40:27

maticjedatsc

Mobilizirani dragovoljac Domovinskog rata, Predrag Fred Matić, istaknuo se s bezbroj sukoba s hrvatskim braniteljima, što su ratni profiteri i ratne kukavice, uključujući i neke pijanice, u hrvatskim medijima itekako honorirali. Naime, Fred Matić omiljeni je ministar Jutarnjeg lista, to što se radi o ministru hrvatskih branitelja koji se 'zaratio' s braniteljima očito je plus Matiću u režimskoj tiskovini čiji je gazda nanio poprilično štete Hrvatskoj, ne samo zbog oblokavanja i obžderavanja, na račun hrvatske sirotinje, s bivšim premijerom Ivom Sanaderom, već i zbog činjenice da notorni tajkun ne plaća redovito porez te da ne servisira svoje dugove na vrijeme, što je najveći krimen u kapitalizmu, naravno, ukoliko je Hrvatska normalna, a ne divlja, kapitalistička država. Pokušajte u Americi ne platiti porez, pokušajte zakasniti, vjerujte, nećete zakasniti u Alcatraz nakon toga. No, vratimo se Fredu Matiću, naime, brojne izjave i istupi aktualnog ministra izazivali su jezu kod hrvatskih branitelja, uključujući i njegovo nesmotreno hvalisanje fotografijom na kojoj se našao sa srpskim nogometnim izbornikom, inače deklariranim zaljubljenikom u Miloševićevu politiku, Sinišom Mihajlovićem, nećemo, iako bismo trebali, nabrajati dalje, nećemo spomenuti čak ni njegov skandalozni napad na kardinala Bozanića koga je usporedio s Miloševićem, nakon čega se, doduše nevoljko i nerado te nevješto ministar ispričao. Međutim, nedavno je ministar, u kontekstu najnovijih vukovarskih događanja, a glede ćirilice u Vukovaru i sumanutog inata Zorana Milanovića, komentirao akcije Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, sa Stožerom se Matić razišao, no, izjava da bi hrvatski građani srpske nacionalne manjine trebali u Vukovaru navijati za Hrvatsku, što nije od presudnog značaja, neka navijaju za koga god žele, razjarila je ratne profitere koji du doslovno pobijesnili te su isti Matićevu izjavu nazvali skandaloznom. Matić nije, iako mu to tako imuputira Jutarnji list, Srbe iz Vukovara nazvao nelojalnim građanima Hrvatske, iako neki sigurno to jesu, on je samo rekao svoje mišljenje koje se nekome može, nekome ne, svidjeti, ali koje je daleko od toga da bi bilo radikalno. Uostalom, zašto ne bi Srbi iz Vukovara navijali za reprezentaciju svoju domovinu? Nije, kako to tvrdi Nikoilć, Vukovar u Srbiji... S druge strane, navijali ili ne Vatreni će otići na SP u Brazilu ratnim profiterima unatoč. Foto: sc Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.