Zbogom, Ivane: Ne možemo prihvatiti da ga više nema...

18.05.2013. 12:30:57

Ne znam kako prihvatiti ovu prazninu nakon tvog odlaska. Neka ti je vječna slava. Beskrajno smo te voljeli, ali Bog te volio više, rekao je Barišić na sprovodu Turini

Uz zvuke pjesme “Da te mogu pismom zvati” oko 1500 ljudi oprostilo se jučer od Ivana Turine na zagrebačkom groblju Miroševac.
Iz Stockholma je stigla cijela delegacija njegovog zadnjega kluba AIK-a. Bili su tu predsjednik, direktori, svi igrači, a neki od njih došli su sa suprugama i djevojkama. Nisu mogli sakriti suze, kao uostalom ni neki bivši Turinini suigrači. - Ne mogu prihvatiti činjenicu da više nije s nama. Bilo mi je nemoguće ne voljeti ga. Svaki smo se dan čuli i ne mogu vjerovati da se naši planovi neće ostvariti - sa suzom u očima govorio je Jerko Leko na komemoraciji na Maksimiru prije sprovoda te nastavio: - Drago mi je da mu se ostvario dječački san, da je zaigrao za Dinamo i da je otišao u inozemstvo. Leko, Zahora, Tomić, Lončarić... bili su uz Ivanov lijes. Na Miroševac su jučer stigli još neki Ivanovi bivši suigrači. Bila je tu cijela momčad Dinama, Lokomotive i Dinamove omladinske škole. Došla su i dva bivša Turinina trenera - Ilija Lončarević i Branko Ivanković, kao i direktor reprezentacija Zorislav Srebrić te potpredsjednik HNS-a Damir Vrbanović.. - Uvijek je bio veseo i spreman za šalu. Takvog ću ga pamtiti - kazao je Ivanković. Na pogreb je došao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, a čak ni kiša nije spriječila sve prijatelje da se oproste od svog Joje. Na komemoraciji prije sprovoda govorio je predsjednik Dinama Mirko Barišić. - Ne znam kako prihvatiti ovu prazninu nakon tvog odlaska. Neka ti je vječna slava - rekao je Barišić te ponovio riječi Ivanove supruge Senke i majke Ane. - Beskrajno smo te voljeli, ali Bog te volio više... Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.