ZEKANOVIĆ BI MOGAO IMATI PROBLEMA: SDP-ovac ga prijavio zbog bijelog praha: ‘Po svemu viđenom, u Sabor je donio vrećicu kokaina’

27.04.2022. 14:32:00

Potpredsjednik gradske organizacije SDP-a Zadar, Erol Gaši, policiji je putem e-maila prijavio da je nezavisni saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u Sabor donio vrećicu s bijelim prahom.

“Saborski zastupnik Zekanović je, po svemu viđenom, u Sabor donio vrećicu kokaina. Od MUP-a očekujem primjerenu reakciju”, napisao je Gaši uz objavu na Facebooku.

Priložo je i screenshot maila koji je poslao policiji.

Do sada nezabilježeno u Saboru

“Na današnju sjednicu Hrvatskog sabora, zastupnik Hrvoje Zekanović je govoreći o mogućem korištenju nedozvoljenih supstanci na Pantovčaku, donio vrećicu s bijelim prahom”, napisao je Gaši.

 

“Kako je u svom govoru direktno ili indirektno spominjao kokain, postoji osnovana sumnja da je zastupnik Zekanović na sjednicu donio vrećicu kokaina”, dodao je. 

Vjerujem kako ćete protiv zastupnika pokrenuti istragu kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog skandaloznog događaja, do sada nezabilježenog u najvišem predstavničkom tijelu Republike Hrvatske”, zaključio je potpredsjednik zadarskog SDP-a.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/A.F./Foto: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.